Ανάκληση Peugeot

Ανάκληση Peugeot

Ανάκληση αυτοκινήτων Peugeot 308 για έλεγχο και αντικατάσταση των βιδών των εμπρόσθιων ψαλιδιών.

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία AIGLON ΑΒΕΕ, Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων Peugeot στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Peugeot 308(T9).

Η ανάκληση αφορά σε 57 οχήματα, με ημερομηνία ταξινόμησης από 15/01/2015 έως 20/07/2015. Στα επηρεαζόμενα οχήματα, υπάρχει πιθανότητα, οι βίδες των ψαλιδιών εμπρός, να μην είναι σύμφωνες με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Μέχρι στιγμής, στην Ελλάδα, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων PEUGEOT σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει έλεγχος και αντικατάσταση των βιδών των εμπρόσθιων ψαλιδιών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας AIGLON ΑΒΕΕ στο τηλέφωνο 210 6700364, ή να επισκεφτούν το site της ιστοσελίδας μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.peugeot.gr.

[Πηγή: Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube