Ανάκληση Hyundai

Ανάκληση Hyundai

Ανακοίνωση προγράμματος ανάκλησης αυτοκινήτων Hyundai Sonata για έλεγχο και επισκευή πιθανού βραχυκυκλώματος του ηλεκτρικού συστήματος του ABS.

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία HYUNDAI HELLAS Π. & Ρ. ∆ΑΒΑΡΗ Α.Β.Ε.Ε., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Hyundai Sonata NF 2.4 βενζίνης και εργοστασίου κατασκευής HMC Ν. Κορέας.

Η ανάκληση αφορά 315 οχήματα, με ημερομηνία παραγωγής από την 1η Δεκεμβρίου 2004 έως και την 31η Μαρτίου 2005 και αριθμούς πλαισίου από KMHET41CP4A000153 έως KMHET41VMDA835441. Τα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται να παρουσιάσουν βραχυκύκλωμα στο ηλεκτρικό σύστημα του ABS, που μπορεί να καταλήξει σε θερμικό γεγονός (λιώσιμο καλωδίων στο χώρο του κινητήρα).

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Hyundai σε όλη την Ελλάδα, για προληπτικό έλεγχο και επισκευή του ηλεκτρικού κυκλώματος του ABS, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την εταιρεία HYUNDAI HELLAS Π. & Ρ. ∆ΑΒΑΡΗ Α.Β.Ε.Ε. στο τηλέφωνο 210 5507220 (κα. Κυριαζή Βασιλική).

[Πηγή: Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube