Ανάκληση Chevrolet

Ανάκληση Chevrolet

Ανάκληση αυτοκινήτων Chevrolet Cruze και Orlando για αντικατάσταση του εμπρόσθιου σωλήνα φρένων.

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Chevellas A.E., Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων Chevrolet, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων μάρκας Chevrolet μοντέλα Cruze και Orlando.

Η ανάκληση αφορά 2.428 οχήματα Cruze, με ημερομηνία κατασκευής από 13/10/2008 έως 24/05/2011, με αριθμούς πλαισίου από 9Κ104352 έως CK512697, και 55 οχήματα Orlando, με ημερομηνία κατασκευής από 19/10/2010 έως 24/05/2011, με αριθμούς πλαισίου από BΚ001240 έως CK512693. Στα παραπάνω μοντέλα, ενδέχεται να παρατηρηθεί αυξημένη απόστασης πέδησης και μειωμένη απόδοση του συστήματος πέδησης, εξαιτίας πιθανής διαρροής υγρών φρένων από τον εμπρόσθιο σωλήνα φρένων. Ο οδηγός ενδέχεται να παρατηρήσει διαρροή υγρών φρένων στο έδαφος και/ή ενεργοποίηση της λυχνίας χαμηλής στάθμης υγρών φρένων στο πίνακα οργάνων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε, όταν υπάρξει επάρκεια ανταλλακτικών και μετά από νεότερη ειδοποίηση, να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Chevrolet για να γίνει αντικατάσταση του εμπρόσθιου σωλήνα φρένων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Στο μεσοδιάστημα και στην περίπτωση που κάποιος καταναλωτής διαπιστώσει αυξημένη απόσταση πέδησης και/ή αυξημένη διαδρομή του πεντάλ φρένου και/ή διαρροή υγρών φρένων στο έδαφος και/ή ενεργοποίηση της λυχνίας χαμηλής στάθμης υγρών φρένων στο πίνακα οργάνων, παρακαλούμε όπως επισκεφθεί άμεσα έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Chevrolet της περιοχής του. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο τηλέφωνο 210 5773460.

[Πηγή: Γενική Γραμματεία Καταναλωτή]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube