To state of the art ηχοσύστημα του νέου Micra με την υπογραφή της BOSE

To state of the art ηχοσύστημα του νέου Micra με την υπογραφή της BOSE

Η Nissan δημιούργησε σε συνεργασία με την BOSE ένα βελτιστοποιημένο ηχοσύστημα για τον οδηγό και μετέτρεψε το νέο Micra σε ένα κινητό… Μέγαρο Μουσικής!

Η μόνη θέση στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται πάντοτε όταν αυτό τίθεται σε λειτουργία είναι εκείνη του οδηγού. Έτσι η Nissan σκέφτηκε σε συνεργασία με την BOSE να φτιάξει ένα σύστημα ήχου που να είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στα αυτιά του πιο συχνού χρήστη του.

Το πρωτοποριακό ηχοσύστημα BOSE PERSONAL αποτελείται από έξι ηχεία, εκ των οποίων τα δυο στο προσκέφαλο του οδηγού και κάνει το ντεμπούτο του στο νέο Micra. Προσφέρει ήχο 360° υψηλής ευκρίνειας και με εκπληκτικά συμπαγή σχεδιασμό, είναι το must-have σύστημα για κάθε λάτρη της μουσικής.

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία SeatCentric που εφαρμόζεται στο κάθισμα του οδηγού και συγκεκριμένα στο προσκέφαλο που είναι πιο κοντά στα αυτιά του. Με δυο δυόμισι ιντσών μεγάφωνα σχεδιασμένα ειδικά για ακρόαση σε πολύ κοντινές αποστάσεις και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία PersonalSpace προκύπτει ένα ευρύ και καθαρό πεδίο ήχου που σε άλλες περιπτώσεις θα απαιτούσε πολύ περισσότερα ηχεία σε όλη την καμπίνα.

Επιπλέον επιτρέπει να ρυθμιστεί το επίπεδο του εφέ μέσα από τις ρυθμίσεις του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου. Ρύθμιση που ξεκινά από την ακριβή τοποθέτηση του ηχητικού ειδώλου εμπρός και φτάνουν μέχρι την αίσθηση ότι ο ήχος προέρχεται από όλες τις διευθύνσεις.

Το ηχοσύστημα BOSE PERSONAL είναι στάνταρ στην έκδοση Techna του νέου Micra και προσφέρεται ως προαιρετική επιλογή στις εκδόσεις Αcenta και Ν-Connecta.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube