Project Cars 2: Το νέο videogame που θα σε καθηλώσει [videos]

Project Cars 2: Το νέο videogame που θα σε καθηλώσει [videos]

Η δεύτερη γενιά του κορυφαίου αυτοκινητικού videogame είναι εδώ!

Το Project Cars 2 αποτελεί την φυσική εξέλιξη της πολυβραβευμένης σειράς αυτοκινητικών videogame και περιλαμβάνει μερικά από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα δρόμου και αγωνιστικά, να «κοντράρονται» σε διάφορες πίστες του πλανήτη και κάτω από τις πιο απίθανες και ρεαλιστικές συνθήκες.

Φτιαγμένο από gamers και δοκιμασμένο από οδηγούς αγώνων παγκόσμιας κλάσης, το Project Cars 2 επιδεικνύει την ουσία των πραγματικών αγώνων στους πιο όμορφους, έντονους και τεχνολογικά προηγμένους αγώνες που έχετε συναντήσει ποτέ σε videogame.

Τα πρωτοποριακά γραφικά είναι ειδικά επιμελημένα στο χέρι, εξασφαλίζοντας φυσική ακρίβεια και δυναμισμό σε πραγματικό χρόνο, ενώ οι καιρικές συνθήκες και το τερέν είναι ειδικά σχεδιασμένα και μελετημένα για να αναβαθμίζουν την φυσικότητα και την εμπειρία. Επιπλέον, η δυνατότητα VR και η ανάλυση 12K ξεπερνούν την πραγματικότητα και χαρίζουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Στον τομέα των καιρικών συνθηκών, το LiveTrack 3.0 «παρακολουθεί» τις αλλαγές στον εικονικό καιρό, επεμβαίνοντας στην πρόσφυση που παρέχει ο δρόμος.

Επιπλέον, οι οδηγοί μπορούν να βιώσουν έναν 24ωρο αγώνα που επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες, την εποχή και την ώρα, όλα σε πραγματικές συνθήκες. Έχει δοθεί τόση προσοχή στη λεπτομέρεια των συνθηκών που οι οδηγοί μπορούν να δουν την πρωινή υγρασία στην άσφαλτο, έναν κεραυνό ή ακόμα και χιόνια.

Πέρα από την διασκέδαση, σκοπός του παιχνιδιού είναι να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας κόντρα στον πιο έντονο ανταγωνισμό και να γίνεται ένας ηρωικός οδηγός. Ακόμα, μπορείτε να παίξετε κόντρα στους φίλους σας μέσω των online πρωταθλημάτων, διαλέγοντας μέσα από μία μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων για να τρέξετε ασφάλτινους ή χωμάτινους αγώνες.

Τα αυτοκίνητα που διαθέτει το videogame Project Cars 2 είναι πάνω από 180, διαφόρων κατηγοριών και διάσημων κατασκευαστών. Από GT και Touring Cars, μέχρι πρωτότυπα, αγωνιστικά Rallycross και εξωτικά Hypercars.

Το νέο Project Cars 2 ξεκινάει την εμπορική του καριέρα σε μερικές μέρες για PC, PS4 και XBOX One, με τις εκδόσεις Limited, Ultra και Collector’s να διαθέτουν μοναδικά και συλλεκτικά χαρακτηριστικά για τους λάτρεις των racing videogames.

Για να προπαραγγείλετε το νέο Project Cars 2 πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube