Πώς να επιλέξετε την σωστή ασφαλιστική εταιρία

Πώς να επιλέξετε την σωστή ασφαλιστική εταιρία

Στο θέμα της ασφάλισης συχνά κάνουμε συμβιβασμούς που ευχόμαστε να μην έχουν κάνει οι άλλοι, όταν είμαστε στη θέση του θύματος ενός τροχαίου ατυχήματος.

Η επιλογή ασφάλισης γίνεται συνήθως με ένα και μοναδικό κριτήριο: Την τιμή. Κάνουμε συχνά το λάθος να θεωρούμε ότι είναι απλώς μια υποχρέωση έναντι του νόμου, ένα τυπικό ζήτημα που δε μας αφορά πραγματικά.

Τα προηγούμενα χρόνια ο ασφαλιστής ήταν συνήθως κάποιος από το φιλικό περιβάλλον που έκανε μια δεύτερη δουλειά. Χωρίς πραγματικά να τον εμπιστευόμαστε ή να είμαστε βέβαιοι ότι είναι καταρτισμένος σε βάθος. Με λίγα λόγια, στο θέμα της ασφάλισης συχνά κάνουμε συμβιβασμούς που ευχόμαστε να μην έχουν κάνει οι άλλοι, όταν είμαστε στη θέση του θύματος ενός τροχαίου ατυχήματος.

Τι πρέπει όμως να προσέχουμε πριν προχωρήσουμε στην ασφάλιση του οχήματός μας;

Αξιοπιστία – φερεγγυότητα
Η ασφαλιστική εταιρία θα πρέπει να είναι αξιόπιστη και σε περίπτωση ατυχήματος θα πρέπει να διαθέτει την οικονομική επάρκεια, έτσι ώστε να εξασφαλίσει το ύψος οποιασδήποτε αποζημίωσης.

Value for money
Αξιόπιστα προγράμματα ασφάλισης με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Εξυπηρέτηση
24ωρη εξυπηρέτηση για να σε βοηθήσει σε οτιδήποτε κι αν χρειαστείς: από την ασφάλιση αυτοκινήτου, τη διαχείριση του συμβολαίου μέχρι και την άμεση κινητοποίηση της οδικής βοήθειας.

Ακόμα και στην περίπτωση της αποζημίωσης όλες οι διαδικασίες είναι άμεσες και γρήγορες.

Γρήγορη αποζημίωση συνεργαζόμενα συνεργεία
Ευρύ δίκτυο από ελεγμένα και αξιόπιστα συνεργεία, για την άμεση και υπεύθυνη επισκευή του αυτοκινήτου, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και χωρίς καταβολή χρημάτων.

Όροι ασφαλιστηρίου συμβολαίου
Η ασφάλιση ενός οχήματος θα πρέπει να είναι απλή, με ξεκάθαρους και διαφανείς όρους. Οι όροι χρειάζεται να είναι σε κατανοητή γλώσσα, χωρίς «ψιλά γράμματα» και με όσο γίνεται λιγότερη χρήση νομικών όρων. Πλέον, πολλές ασφαλιστικές εταιρίες ακολουθούν μια λογική όρων υπό μορφή ερωταπαντήσεων με αποτέλεσμα να είναι πιο κατανοητοί στο ευρύτερο κοινό.

Συνεργασίες, προσφορές
Συνεργασίες ασφαλιστικών εταιριών με μεγάλες εταιρίες σε διάφορους τομείς, μέσω των οποίων παρέχονται ειδικά προνόμια σε αυτούς που θα ασφαλιστούν π.χ. εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια, διαγωνισμοί, κληρώσεις, κ.λπ.


Μπες στο www.anytime.gr & ανακάλυψε το πακέτο ασφάλισης που σου ταιριάζει! 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube