Το νέο Nissan Micra είναι το πιο ευφυές μικρό!

Το νέο Nissan Micra είναι το πιο ευφυές μικρό!

Το νέο Nissan Micra είναι γεμάτο με προηγμένη τεχνολογία που μετατρέπει κάθε ταξίδι σας σε μια ασφαλή και συναρπαστική εμπειρία.

Το νέο Micra ενσωματώνει μια σειρά από πρωτόγνωρα, για τα δεδομένα της κατηγορίας του, συστήματα ασφάλειας και υποστήριξης του οδηγού, τα οποία προσφέρονται είτε στον στάνταρ εξοπλισμό του είτε στις πιο «πλούσιες» εκδόσεις του.

Τα συστήματα αυτά βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του Nissan Intelligence Mobility και προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία οδήγησης με ραντάρ και κάμερες να σας υποστηρίζουν σε κάθε σας χιλιόμετρο και να κάνουν το ταξίδι σας πιο συναρπαστικό, ευχάριστο και ασφαλές.

Ας δούμε όμως ποια είναι αυτά και τι κάνει το καθένα: 

Intelligent Lane Intervention
Το σύστημα αυτό προειδοποιεί και υπό συνθήκες διορθώνει την πορεία του αυτοκινήτου, διατηρώντας το στη λωρίδα κυκλοφορίας του σε περίπτωση λάθος του οδηγού.

Intelligent Emergency Braking
Το συγκεκριμένο σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό όταν κινείται σε χαμηλές ταχύτητες και σε περίπτωση που διαπιστώσει κίνδυνο σύγκρουσης με κάποιο όχημα ή πεζό φρενάρει το αυτοκίνητο αυτόματα.

Traffic Sign Recognition
Η συγκεκριμένη εφαρμογή επιτρέπει στον οδηγό να μείνει προσηλωμένος στη διαδρομή του, χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια ταχύτητας, χάρη στην αυτόματη αναγνώριση πινακίδων ταχύτητας που υπάρχουν στο δρόμο.

Intelligent Blind Spot Intervention
Το συγκεκριμένο σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο όχημα σε μη ορατό σημείο ή και παραπλεύρως του αυτοκινήτου του.

Moving Object Detection
Το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό εάν κάποιος ή κάτι κινείται αναπάντεχα πίσω από το αυτοκίνητο την ώρα που αυτό κάνει όπισθεν.

High Beam Assist
Το σύστημα ενεργοποιεί τη μεγάλα σκάλα προβολέων σε σκοτεινούς δρόμους και την απενεργοποιεί προσωρινά όταν διαπιστώσει διερχόμενο όχημα.

Intelligent Around-View Monitor
Με το αποκλειστικό στην κατηγορία Έξυπνο Σύστημα Πανοραμικής Απεικόνισης που διαθέτει τέσσερις κάμερες, το νέο Micra κάνει το παρκάρισμα και τους ελιγμούς να φαίνονται παιχνιδάκι. Το σύστημα προσφέρει μια πανοραμική θέαση του αυτοκινήτου, κάνοντας τη διαδικασία της στάθμευσης πιο εύκολη.

Nissan Advanced Driver Assist Display
Σχεδιασμένο για να μειώσει τους περισπασμούς και να κάνει το ταξίδι σας ακόμα πιο απολαυστικό, η Προηγμένη Οθόνη Υποστήριξης του Οδηγού στο νέο Micra με υψηλής ευκρίνειας οθόνη TFT 5", σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε, όταν τις χρειάζεστε. Από τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο όπως η οικονομία καυσίμου, την πλοήγηση στροφή - στροφή, τις λειτουργίες υποστήριξης στην οδήγηση, μέχρι την μουσική ή την επικοινωνία, είστε ήσυχοι και σίγουροι, με μια ματιά πίσω από το τιμόνι, ότι έχετε αυτά που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube