Η BP φέρνει την επανάσταση στην ελληνική αγορά καυσίμων

Η BP φέρνει την επανάσταση στην ελληνική αγορά καυσίμων

Τα νέα καύσιμα της BP, με τεχνολογία ACTIVE, καθαρίζουν και επιμηκύνουν τη ζωή του κινητήρα, μειώνοντας παράλληλα αισθητά την κατανάλωση του αυτοκινήτου σας. Κι όλα αυτά κοστίζοντας όσο και τα συμβατικά καύσιμα.

Η συνεχής εξέλιξη των κινητήρων θέτει διαρκώς ολοένα και περισσότερες προκλήσεις στα καύσιμα. Και η BP, η κορυφαία εταιρεία πετρελαιοειδών, απαντά σ’ αυτές τις προκλήσεις με την πρωτοποριακή τεχνολογία ACTIVE.

Το τμήμα έρευνάς και εξέλιξης της BP χρειάστηκε πάνω από πέντε χρόνια, αυστηρές δοκιμές για περισσότερες από 50.000 ώρες σε κινητήρες και οχήματα και 110 διαφορετικές μεθόδους δοκιμών για να δημιουργήσει τη νέα τεχνολογία που έρχεται να προσφέρει όχι μόνο περισσότερη οικονομία αλλά και μακροζωία στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας.

Η ΒΡ προσφέρει τη συγκεκριμένη τεχνολογία τόσο στη βενζίνη όσο και στο πετρέλαιο κίνησης, καθώς και σε όλες ανεξαιρέτως τις σειρές καυσίμων της, δηλαδή στις Ultimate αλλά και στις πιο απλές. Ποιο είναι όμως το χαρακτηριστικό που κάνει τη νέα γενιά καυσίμων της BP πραγματικά πρωτοποριακά; Είναι η πρώτη φορά που καύσιμα περιέχουν τόσο εξελιγμένη τεχνολογία για την απομάκρυνση των βλαβερών καταλοίπων από τα «σωθικά» του κινητήρα με εκατομμύρια ενεργά μόρια να διασπούν τη βρωμιά και να «καταβροχθίζουν» τα κατάλοιπα σαν… πεινασμένα πιράνχας!

Δεν αποτελεί μυστικό ότι τα κοινά καύσιμα μπορεί να προκαλέσουν τη συγκέντρωση καταλοίπων σε κρίσιμα μέρη του κινητήρα, όπως στα μπεκ ψεκασμού και στις βαλβίδες εισαγωγής καυσίμου. Εν συνεχεία, τα κατάλοιπα στον κινητήρα οδηγούν σε αυξημένη κατανάλωση καυσίμου και απώλεια στην απόδοση του κινητήρα. Επιπλέον δεν επιτρέπουν στον κινητήρα να λειτουργεί ομαλά και αυξάνουν τις φθορές τους.

Με συνεχή χρήση, τα καύσιμα BP με τεχνολογία ACTIVE βοηθούν στην απομάκρυνση των καταλοίπων που μπορεί να αφήσουν στον κινητήρα τα κοινά καύσιμα και προστατεύουν από τη δημιουργία νέων, βοηθώντας παράλληλα τον κινητήρα να λειτουργεί πιο ομαλά και αποτελεσματικά για μια καλύτερη εμπειρία οδήγησης, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και οικονομία καυσίμου.

Όσον αφορά την οικονομία, τα αποτελέσματα ξεκινούν και είναι ορατά ήδη από το πρώτο γέμισμα, με τους ειδικούς της BP να επισημαίνουν, ύστερα από τις πολύχρονες έρευνές τους, ότι τα συγκεκριμένης τεχνολογίας καύσιμα μπορούν να προσθέσουν ανά γέμισμα έως 61 km επιπλέον σε κινητήρες diesel και έως 46 km στη βενζίνη 100 οκτανίων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα νέα καύσιμα μπορεί να ανταποκρίνονται στις τεχνολογικές εξελίξεις των πιο σύγχρονων κινητήρων, αλλά παράλληλα συνεχίζουν να ωφελούν και τους κινητήρες παλαιότερης τεχνολογίας προσφέροντας τα ίδια ακριβώς πλεονεκτήματα.

Η βενζίνη και το πετρέλαιο κίνησης με τη συγκεκριμένη προηγμένη τεχνολογία έχουν απογειώσει τις πωλήσεις της ΒΡ στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές που έχουν λανσαριστεί και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στη χώρα μας, όπου τα νέα καύσιμα είναι ήδη διαθέσιμα και μάλιστα χωρίς αύξηση τιμής!

[Πηγή: BP]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube