Η ασφάλιση με το χιλιόμετρο μας δείχνει το μέλλον

Η ασφάλιση με το χιλιόμετρο μας δείχνει το μέλλον

Η εταιρεία που έφερε πρώτη στη ζωή μας την online ασφάλιση, είναι έτοιμη για το αύριο, προσφέροντας από σήμερα ένα πιο δίκαιο ασφαλιστικό πρόγραμμα που βασίζεται στη συχνότητα χρήσης του οχήματος και τα διανυθέντα χιλιόμετρα, το Buy The Mile.

Ο κόσμος αλλάζει. Οι νέες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, η εξέλιξη της τεχνολογίας, το ενδιαφέρον για το περιβάλλον, είναι μερικοί από τους παράγοντες που αλλάζουν τον τρόπο ζωής και τις συνήθειές μας. Και καθώς επηρεάζεται και η αυτοκίνηση ως κομμάτι της καθημερινότητάς μας, η ασφαλιστική αγορά δε θα μπορούσε να μην ακολουθεί και να προσαρμόζετε στις εξελίξεις.

…Ή, για να το πούμε πιο σωστά, στην περίπτωση της Anytime, για την οποία η καινοτομία είναι στοιχείο του DNA της, η ασφαλιστική αγορά φαίνεται να προηγείται των εξελίξεων. Η Εταιρία που έφερε πρώτη στη ζωή μας την online ασφάλιση, είναι έτοιμη για το αύριο, προσφέροντας από σήμερα ένα πιο δίκαιο ασφαλιστικό πρόγραμμα που βασίζεται στη συχνότητα χρήσης του οχήματος και τα διανυθέντα χιλιόμετρα, το Buy The Mile.

Τι είναι το πρόγραμμα ασφάλισης Buy The Mile;
Το πρόγραμμα ασφάλισης Buy The Mile συνδέεται με τα χιλιόμετρα που διανύει το αυτοκίνητο μέσα σε ένα χρόνο και απευθύνεται σε όσους το χρησιμοποιούν για μικρές μετακινήσεις. Έτσι, κάποιος που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για μικρές διαδρομές ή έχει δύο αυτοκίνητα και χρησιμοποιεί ένα από τα δύο λιγότερο, έχει την ευκαιρία να το ασφαλίσει με χαμηλότερη τιμή, πληρώνοντας δικαιότερα ασφάλιστρα ανάλογα με τη χρήση που κάνει. Τα προγράμματα Buy The Mile ξεκινάνε από 3.000 χιλιόμετρα το χρόνο και μπορείτε όποτε χρειαστεί να αποκτήσετε επιπλέον χιλιόμετρα.

Τι καλύψεις προσφέρει το πρόγραμμα Buy The Mile;
Η Anytime διαθέτει 3 προγράμματα ασφάλισης για το αυτοκίνητο με το σύστημα Buy The Mile, τα οποία μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη. Το πρώτο είναι το Basic Buy The Mile 3.000, που είναι η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, με φροντίδα ατυχήματος. Το δεύτερο Economic Buy The Mile 3.000 σχεδιάστηκε για όσους οδηγούς θέλουν την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, σε συνδυασμό με την κάλυψη της πλήρους Οδικής Βοήθειας.

Το τρίτο και πιο πλήρες είναι το Value Buy The Mile 3.000. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν επιπλέον και πλήρη ασφαλιστική προστασία από κινδύνους όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες, κ.λπ. Ακόμη, και στα τρία παραπάνω προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου Buy The Mile μπορεί να προστεθεί η κάλυψη της Νομικής Προστασίας και της Θραύσης Κρυστάλλων.

Πώς υπολογίζονται τα χιλιόμετρα στο Buy The Mile;
Απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφάλιση σε ένα από τα προγράμματα Buy The Mile είναι η πρώτη άδεια κυκλοφορίας του οχήματος να είναι από το 2000 και έπειτα. Και αυτό επειδή για τον υπολογισμού χιλιομέτρων του οδηγού απαιτείται η μόνιμη εγκατάσταση τηλεματικής συσκευής που είναι συμβατή με αυτοκίνητα μετά το 2000.

Η ειδική τηλεματική συσκευή OBD (On Board Diagnostics), πρέπει να εγκατασταθεί σε διάστημα 10 ημερών από την ημερομηνία έναρξης της ασφάλισης και παρέχεται από την Εταιρία εντελώς δωρεάν, ενώ αποστέλλεται δύο μέρες μετά την πληρωμή του συμβολαίου.

Εγκαθίσταται από τον οδηγό μέσα σε λίγα λεπτά, έχει ενσωματωμένο GPS (σύστημα εντοπισμού γεωγραφικής θέσης) και καταγράφει τον χρόνο έναρξης και λήξης κάθε διαδρομής, καθώς και στοιχεία γεωγραφικής θέσης που χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό των χιλιομέτρων. Σε καμία περίπτωση τα στοιχεία γεωγραφικής θέσης δε διατηρούνται και διαγράφονται άμεσα, αμέσως μετά τον υπολογισμό των διανυθέντων χιλιομέτρων.

Η ενημέρωση για τα χιλιόμετρα που έχουν διανυθεί είναι μια εξαιρετικά απλή διαδικασία και μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή, 24ώρες το 24ωρο. Μέσω της ειδικής online εφαρμογής ή κατεβάζοντας το Buy The Mile app στο κινητό ο οδηγός μπορεί να μάθει πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει, ενώ υπάρχει και αυτόματη ενημέρωση με sms ή με e-mail όταν έχει διανυθεί το 80% των χιλιομέτρων, καθώς και άλλη μία ενημέρωση με τον ίδιο τρόπο όταν τα διανυθέντα χιλιόμετρα φτάσουν στο 95%.

Αν λοιπόν είσαι και εσύ ένας από τους οδηγούς που δεν κάνει πολλά χιλιόμετρα, τότε πάρε τιμή για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου για το πρόγραμμα Buy The Mile, και πλήρωσε ανάλογα με τα χιλιόμετρα που κάνεις.

Μπες στο www.anytime.gr & ανακάλυψε το πακέτο ασφάλισης που σου ταιριάζει! 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube