Επισκευάστε το αυτοκίνητό σας γρήγορα και εγγυημένα, χωρίς να εκταμιεύσετε χρήματα!

Επισκευάστε το αυτοκίνητό σας γρήγορα και εγγυημένα, χωρίς να εκταμιεύσετε χρήματα!

Με το CAR POINΤ, η INTERAMERICAN έφερε μια καινούργια αντίληψη, μια μοναδική ευκολία στη διαχείριση και αποκατάσταση των ζημιών αυτοκινήτου.

Οι διαδικασίες που ακολουθούν μετά από ένα τροχαίο ατύχημα είναι χρονοβόρες και αποτελούν πονοκέφαλο για κάθε οδηγό, δημιουργώντας του πέρα από άγχος για την αποκατάσταση της ζημιάς και πολλά προβλήματα μετακίνησης.

Τι λύση για όσους επιθυμούν να αποφύγουν όλα αυτά δίνει το CAR POINΤ. Η πρότυπη μονάδα Αποζημίωσης & Επισκευής αυτοκινήτων της INTERAMERICAN, όπου όλες οι υπηρεσίες είναι συγκεντρωμένες σε ένα χώρο. Έτσι, μετά από ένα ατύχημα, πραγματοποιούνται επί τόπου όλα όσα χρειάζεστε: Από την εκτίμηση της ζημιάς, το διακανονισμό και την αποζημίωση, μέχρι την επισκευή του αυτοκινήτου σας και την παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης για να μην έχετε πρόβλημα μετακίνησης μέχρι να επισκευαστεί το τραυματισμένο αυτοκίνητό σας.

Το CAR POINT είναι μία καινοτομία μοναδική στη χώρα μας που σας εξασφαλίζει εξαιρετικά πλεονεκτήματα και υποδειγματική εξυπηρέτηση όπως:

Επισκευή χωρίς εκταμίευση χρημάτων
Εφόσον είστε ασφαλισμένος στην INTERAMERICAN ή στην Anytime δε θα χρειαστεί να εκταμιεύσετε οποιοδήποτε ποσό για την επισκευή του αυτοκινήτου σας, κερδίζοντας έτσι όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήματα.

Ευκολία, ευελιξία, αξιοπιστία
Η επισκευή των ζημιών του αυτοκινήτου σας γίνεται άμεσα και υπεύθυνα, στο υπερσύγχρονο συνεργείο που λειτουργεί στο χώρο. Εσείς απλώς παραδίδετε το αυτοκίνητό σας και το παραλαμβάνετε τη συμφωνημένη μέρα. Η εκτίμηση της ζημιάς γίνεται επιτόπου, χωρίς ραντεβού.

Αυτοκίνητο αντικατάστασης
Οι ασφαλισμένοι της Anytime που θα αφήσουν το αυτοκίνητό τους για επισκευή στο CAR POINT, μπορούν να πάρουν, εντελώς δωρεάν, αυτοκίνητο αντικατάστασης, μέχρι 1.200cc, για τις μέρες της επισκευής.

Εγγύηση για πάντα για τη φανοποιία!
Οι επισκευές φανοποιίας στο CAR POINT συνοδεύονται από πιστοποιητικό εγγύησης που διαρκεί για πάντα, εφόσον ο ιδιοκτήτης του οχήματος παραμείνει ο ίδιος. Για τα μηχανικά μέρη δίνεται πιστοποιητικό εγγύησης για δώδεκα (12) μήνες.

Η INTERAMERICAN διαθέτει 4 σημεία CAR POINT στην Αθήνα και 5 σταθμούς στην περιφέρεια της χώρας. Πρόκειται για κάθετες μονάδες που εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους της INTERAMERICAN και της Anytime σε όλα τα στάδια του εκάστοτε συμβάντος. Ακόμα και αν δεν είστε ασφαλισμένος στην Anytime ή την INTERAMERICAN όμως, το CAR POINT μπορεί να αναλάβει τις επισκευές φανοποιίας που χρειάζεστε, με τη μοναδική εγγύηση ποιότητας και ιδιαίτερα οικονομικές τιμές.

Βρείτε το Car Point στην περιοχή σας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube