Αντηλιακή προστασία µε στιλ από την 3Μ

Αντηλιακή προστασία µε στιλ από την 3Μ

Οι αντηλιακές µεµβράνες δεν είναι πολυτέλεια, αλλά απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε αυτοκίνητο που κυκλοφορεί κάτω από τον ελληνικό καλοκαιρινό ήλιο.

Οι αντηλιακές µεµβράνες δεν είναι πολυτέλεια, αλλά απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε αυτοκίνητο που κυκλοφορεί κάτω από τον ελληνικό καλοκαιρινό ήλιο. Και η 3Μ διαθέτει πολλές και διαφορετικού τύπου τεχνολογίας µεµβράνες για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη για ασφάλεια, προστασία και αισθητική.

Χάρη στη χρήση νανοτεχνολογίας, και άλλων σύγχρονων µεθόδων παραγωγής, οι αντηλιακές µεµβράνες της 3Μ υπόσχονται προστασία από τη βλαβερή ακτινοβολία UV του ήλιου, εξαιρετική αντοχή στον χρόνο και φυσικά υψηλά επίπεδα αντανάκλασης της θερµότητας. Γι’ αυτό άλλωστε όλες οι μεµβράνες της 3Μ έχουν πολυετή εγγύηση. Ειδικότερα οι µεµβράνες CS (Colour Stable) και CR (Crystalline) τοποθετούνται µε εγγύηση εφ’ όρου ζωής του αυτοκινήτου από την 3Μ.

Επίσης, οι αντηλιακές µεµβράνες της 3Μ αντανακλώντας την ηλιακή ενέργεια, διατηρούν την θερµοκρασία στην καµπίνα σε ανεκτά επίπεδα ακόμα και όταν αυτό μείνει παρκαρισµένο για ώρες στον ήλιο. Έτσι οι επιβάτες νιώθουν κατευθείαν πιο άνετα και το σύστηµα κλιµατισµού έχει να κάνει λιγότερη δουλειά, ψύχωντας τον αέρα ταχύτερα. Οπότε µειώνεται ακόµα και η κατανάλωση καυσίµου.

Κατά την οδήγηση η ζέστη µένει έξω και το περιβάλλον στην καµπίνα γίνεται ευχάριστο για όλους τους επιβάτες. Η γκάµα της 3Μ περιλαµβάνει τέσσερις σειρές µεµβρανών: Τις µεµβράνες ασφαλείας SAS, την σειρά FX-ST, την εξαιρετικής απόδοσης CS και την κορυφαία CR, µε αρκετές επιλογές σκουρότητας και διαπερατότητας του φωτός ώστε καθένας να επιλέξει την λύση που ταιριάζει στο γούστο και τις ανάγκες του.

Μάλιστα η τεχνολογία έχει προχωρήσει πλέον τόσο πολύ, ώστε ακόµα και σχεδόν διάφανες µεµβράνες (σειρά Crystalline) να προσφέρουν εξαιρετική προστασία από τον ζέστη και τον ήλιο. Φυσικά υπάρχουν και σκούρες λύσεις, που θα ικανοποιήσουν όποιον θέλει να αφήσει έξω από το αυτοκίνητο όχι µόνο τη βλαβερή ακτινοβολία αλλά και τα αδιάκριτα βλέµµατα. Έτσι το εσωτερικό του αυτοκινήτου παραµένει δροσερό, ενώ η εξωτερική εµφάνιση είναι «καυτή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αντηλιακές µεµβράνες της 3Μ είναι πιστοποιηµένες από το Skin Cancer Foundation για την αποτελεσµατικότητά τους στην προστασία από τον καρκίνο του δέρµατος. Έτσι, η αισθητική, η άνεση, η οικονοµία και η προστασία συνδυάζονται ιδανικά.

Οι µεµβράνες της 3Μ τοποθετούνται µόνο από Πιστοποιηµένους και Εξουσιοδοτηµένους εφαρµοστές και συνοδεύνται πάντοτε µε την Βεβαίωση Εφαρµογής και την Εγγύηση της 3Μ.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλήρη γκάµα µεµβρανών, τα πλεονεκτήµατά τους και τα διαθέσιµα σηµεία τοποθέτησης σε όλη την Ελλάδα µπορείτε να βρείτε ΕΔΩ και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 6885265.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube