3μηνη ασφάλεια για αυτοκίνητο, μηχανή ή φορτηγάκι

3μηνη ασφάλεια για αυτοκίνητο, μηχανή ή φορτηγάκι

Επωφεληθείτε τώρα από τη 3µηνη διάρκεια του συµβολαίου και ασφαλίστε το όχηµά σας πιο έξυπνα και πιο οικονοµικά.

Η Anytime, η Eταιρία που λάνσαρε τον πιο έξυπνο και οικονομικό τρόπο ασφάλισης αυτοκινήτου –και όχι μόνο– προσφέρει μια νέα υπηρεσία, για την απόλυτη εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη. Με σκοπό τη μείωση των εξόδων που βαραίνουν την πλάτη του οδηγού κάθε μήνα, η Anytime προσφέρει πλέον τη δυνατότητα έκδοσης ασφαλιστήριου συμβολαίου με 3μηνη διάρκεια, με αποτέλεσμα τη μείωση της δαπάνης που απαιτείται για την ασφάλιση ενός αυτοκινήτου, μιας μοτοσικλέτας ή ενός μικρού φορτηγού.

Και τα τρία προγράμματα ασφάλισης της Anytime είναι διαθέσιμα με 3μηνη διάρκεια. Το πιο οικονομικό Basic, προσφέρει την απαραίτητη από τον νόμο αστική ευθύνη ενώ το Economic προσφέρει επιπλέον με τα παραπάνω την οδική βοήθεια. Το πιο πλήρες και συμφέρον πρόγραμμα Value περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, καθώς και κάλυψη για ολική και μερική κλοπή, πυρκαγιά, φυσικά φαινόμενα και τρομοκρατικές ενέργειες. Επιλέγοντας το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον την κάλυψη της Θραύσης Κρυστάλλων και της Νομικής Προστασίας.

Η Anytime είναι 24 ώρες το 24ωρο δίπλα σας, σε κάθε απρόοπτο γεγονός, για να βοηθήσει και να δώσει άμεσα την πιο αποτελεσματική λύση.

Επωφεληθείτε τώρα από την 3μηνη διάρκεια του συμβολαίου και ασφαλίστε το όχημά σας πιο έξυπνα και πιο οικονομικά. Μπείτε στο www.anytime.gr και εκτυπώστε το ασφαλιστήριο συµβόλαιό σας σε ένα λεπτό, ή επικοινωνήστε µε τα τηλέφωνα 210 9460000 ή 801 11 30000.

Μπες στο www.anytime.gr & ανακάλυψε το πακέτο ασφάλισης που σου ταιριάζει! 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube